Holivy

Over ons

Onze missie

Holivy inspires humanity to connect with themselves and each other for a conscious, healthy and meaningful life.

Holistische kijk

Holivy 

Holivy is afgeleid van holistic view (holistische kijk). Een term die afstamt van het Griekse ‘holos’, wat staat voor geheel en totaliteit. De verbinding met jezelf, elkaar, op de werkvloer en thuis zien we bij Holivy als één geheel. Succes op werk stroomt tenslotte niet zonder succes buiten werk en succes met elkaar start met oog vóór elkaar. 

Onze waarden

Verbinding

Met Holivy breng je de verbinding terug in je organisatie, binnen het individu én met elkaar. Je kan de deur voor de ander pas écht open doen als dat veilig voelt en wanneer je thuis bent bij jezelf.

Maatschappelijk

Wij geloven wie goed doet wie goed ontmoet. Ons succes is jouw succes, want zonder elkaar redden we het niet. Groei kan enkel samen.

Menszijn

Geluk, zingeving en drijfveren. In een veranderend tijdperk blijven wij ons focussen op menszijn. Jouw bestaan en de kwaliteit daarvan staan centraal.

Plezier

Een actieve en vitale leefstijl zorgt er voor dat je je krachtig, energiek en mentaal fit voelt. En dat mag leuk zijn! Wij investeren in geluk en plezier, daar ligt de grootste bron tot duurzaam succes.

Ondernemen vanuit purpose

Founder & CEO

Rik van Hardeveld

Changemaker

Fiona Patricia Müller

Een actieve en vitale leefstijl is er bij mij letterlijk met de paplepel ingegoten. M’n vader was een professioneel sporter en m’n moeder is eigenaresse van een sportschool. Deelnemen aan een sportopleiding was voor mij in m’n jongere jaren een logische keuze.  Een sociaal gerelateerde vervolg studie en een aantal jaren verder heb ik bij Holivy mijn passie en interesse met elkaar weten te verbinden: sport en zorg voor de medemens. 

Verbinding met jezelf en met anderen is voor mij de belangrijke bouwsteen voor een gelukkig, gezond en vitaal leven. Velen van ons werken om te kunnen leven en hierdoor stappen zij, soms ongemerkt in een niet eindigende ratrace, wat zij dan als leven ervaren. Maar het leven is zo veel meer dan je kantoorbaan en/of urenlang werken voor een baas zonder enige waardering. Zelf heb ik bij een Zuidas kantoor gewerkt. Daar draaide het uiteindelijk alleen maar om het behalen van meer winst, vaak voor de stakeholders. Groei mag niet ten kosten gaan van het welzijn van de medewerkers, want gezonde en gelukkige medewerkers zorgen voor een gezond en succesvol bedrijf. Daarom heeft de werkgever naar mijn mening ook een grote verantwoordelijkheid voor het algehele welzijn van zijn medewerkers, ook op mentaal en spiritueel vlak. Met Holivy brengen we alles samen en starten we een beweging voor de medewerkers in co creatie met de werkgevers voor meer verbinding, groei en plezier.