Holivy

Benefits & rewards

Benefits & rewards voor een vitale en duurzame organisatie

1. Flexibel belonen

Beloon je team, maak gebruik van fiscaal gunstige regelingen of laat medewerkers een potje sparen – dit alles is mogelijk met het flexibele beloningsprogramma van Holivy. 100% flexibel. 0% administratie.

2. Welzijnspas

De welzijnspas geeft medewerkers toegang tot duurzame personeelskortingen die bijdragen aan hun welzijn.  Voordelig naar het theater, de sportschool of een dagje uit met het gezin? Het kan allemaal met de welzijnspas.

Via onze challenges dragen we bij aan maatschappelijke vraagstukken zoals gezondheid en het klimaat. Door middel van een spelelement, beweging en interactie creëren we een positieve impact en meer bewustwording.

3. Challenges

4. Mentale fitheid

Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot ondersteuning op het gebied van mentale fitheid met de Holivy app. Deze ondersteuning omvat bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van budget, burn-out, mantelzorg, leefstijladvies en stress.

5. V-learning

Met onze vitality learning ondersteunen we je medewerkers het hele jaar door in hun persoonlijke groei. We richten ons op fysiek, mentaal, sociaal, spiritueel en emotioneel welzijn.

Holivy binnen jouw organisatie? Plan vrijblijvend een inspirerende demo in.