Holivy

Arbeidsvoorwaarden

Impactvolle arbeidsvoorwaarden voor een meer verbonden & duurzame organisatie

Werknemers voelen zich meer aangetrokken tot bedrijven die zich op een duurzame manier inzetten voor people & planet. Het geeft een gevoel van zingeving en resulteert in meer betrokkenheid, behoud, prestaties en het welzijn van werknemers.

1. Flexibel belonen

Flexibel belonen toont aan dat je als organisatie waarde hecht aan de persoonlijke behoeften van medewerkers en hen in staat stelt om een duurzame levensstijl te leiden die past bij hun individuele situatie.

2. Welzijnspas

De welzijnspas dient als extra waardering en inspiratie. Medewerkers ontvangen door heel Nederland korting op duurzame aankopen die bijdragen aan hun welzijn. Bijvoorbeeld voordelig naar de sauna, de sportschool of een dagje uit met het gezin.

Medewerkers kunnen op een speelse en interactieve manier punten verdienen door te bewegen. Aan het einde van de challenge worden behaalde punten automatisch omgezet in een teruggave aan de maatschappij.

3. Green Movement

4. Support

Support bestaat uit een gevarieerd aanbod aan specialisten die een bijdrage leveren aan de mentale en fysieke fitheid van jouw medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan support op het gebied van budget, mantelzorg, leefstijl of slaap.

5. Activiteiten

Medewerkers hebben het hele jaar door de mogelijkheid om deel te nemen aan inspirerende activiteiten die bijdragen aan hun fysieke, mentale, sociale, spirituele en emotionele ontwikkeling. Via de app kan er snel en eenvoudig een plek worden gereserveerd voor de gewenste activiteit.

Alle voordelen op een rij

Verbinding

Maatschappelijk betrokken

Gezonde werk en leefcultuur

Aantrekkelijk werkgeverschap

Het hele jaar door te verbindende content

Directe en indirecte kostenbesparing

Duurzaam

Geen administratieve handelingen